Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Csupasz melleit fogdosta a transznemű aktivista a Fehér Ház előtt - videó

Műmelleit fogdossa egy transznemű nő a Fehér Ház előtt.
Joe Biden
888
Vágólapra másolva!
Joe Biden szerint a transzneműek „a legbátrabb emberek a világon", majd együtt vonult a csupaszkodó transznemű aktivistával a Fehér Ház saját kis Pride-felvonulásán.
Vágólapra másolva!

Műciciket villantó csupasz transznemű aktivisták, LMBTQ zászló a nemzeti lobogó helyén, idétlen szelfizés és transzneműeket magasztaló beszédek - így telt a Fehér Ház saját kis Pride-fesztiválja, aminek Joe Biden amerikai elnök volt a házigazdája a hétvégén.

Rose Montoya transznemű modell hétfőn tette közzé a TikTokon az azóta már elterjedt videót, amiben ő látható több másik transznemű aktivista társával, ahogy az elnökkel pózolnak, majd csupasz mellkasukat mutogatják a kamerának.

Montoya, a nőként élő eredetileg férfi modell a műcicijeit markolászva, két másik társa, akik nőből „férfivá" lettek, mellük helyén látható műtéti hegeiket mutogatták büszkén. Montoya a transzneműekre valamiért extrán jellemző túlszexualizált nyögős-affektáló hangon kommentálja az eseményeket:

A videó elején pedig még az is látható, ahogy a modell kezet fog Bidennel és megköszöni neki az elnök transzneműek felé tett gesztusait és támogatását.

Kiállás valóban akad bőven, Biden ugyanis nemcsak beszédében állt ki a transzneműek közössége mellett, amikor „a világ legbátrabb embereinek" nevezte őket, hanem a nemzeti lobogót is szivárványosra cserélte.

A baloldal egyik fő szimbólumát, a „Progress Flag" zászlót húzatta fel a Fehér Ház központi, kiemelt helyére. A Progress Flag egy Pride zászló, aminek megszokott Pride-szivárvány színei kiegészülnek még más színekkel és szimbólumokkal, ezzel reprezentálva az egyéb, magukat elnyomottnak tartó kisebbségeket így például a fekete és barna bőrszínű embereket, a transzneműek közösségét, az interszex, queer és egyéb, a genderszivárvány színeihez tartozó embereket, közösségeket. Bár az Egyesült Államok zászlókódexének 7. paragrafusa egyértelműen kimondja, hogy az Amerikai Egyesült Államok zászlajának mindig középen, a legmagasabb ponton kell állnia, akkor is, ha más államok vagy települések lobogói vagy egyéb közösségek lobogói csoportosulnak. Joe Biden fittyet hányva a törvényekre, protokollra és a nemzeti identitásra, a Pride zászlóra cserélte a nemzeti lobogót.

Az utóbbi években a Pride-mozgalom egyre inkább a transzneműek és egyéb más, nehezen kategorizálható genderhez tartozókról szól, bőven érintve a kiskorúakat is. Az USA-ban szinte hetente történik olyan túlkapás az LMBTQ közösség részéről, ami negatívan érinti a gyerekeket, az sem egyedi, hogy a szülők háta mögött kezdik meg kiskorúak nemátalakítását.

Joe Biden nemcsak a nemzetet, a történelmi hősöket köpi szembe, amikor „a világ legbátrabb embereinek" nevezi azokat, akik nemet váltanak, vagy amikor szivárványos zászlóra cseréli a nemzeti lobogót, hanem a jövőt keríti veszélybe és mérgezi meg azzal, hogy támogatja ezt a nyilván valóan beteg mozgalmat és a hozzá tartozó ideológiát.

Márpedig az elnök nem áll le:

Az ünnepi beszédében megfogadta, hogy harcolni fog az Egyesült Államokban keringő jelenlegi törvények ellen, amelyek jelenleg még tiltják a nemátalakító műtéteket kiskorúakon, ahogy küzdeni fog azért is, hogy a transznemű sportolók részt vehessenek a női sportokban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről