Nem jött be a pornóipar az RTL Klub sztárjainak

Ennyit keres az OnlyFans-oldalával VV Piros: elképesztő összeg (18+)
Vágólapra másolva!
Míg más villatársuknak bejött a pornózás, addig a Való Világ szerelmespárja inkább elhatárolódna a szakmától.
Vágólapra másolva!

Gyorsan változnak a dolgok Hestegéknél!

Egy korábbi cikkünkben hírül adtuk, hogy a ValóVilág 11 szerelmes gerlepárja elindította az OnlyFans (OF) oldalát, azonban kevesebb mint 24 óra leforgása alatt, VV Márió és VV Lissza ráeszmélve az OF sötét oldalára, már azt a nyilatkozatot adta az érdeklődő RTL-nek, hogy ezt csúnyán „benézték", törölni fogják a profiljukat.

– nyilatkozta Lissza, hozzáfűzte: „mások olyan tartalmakat raknak fel, amiben rendesen szexelnek".

Miért, Mucika mit hittél, mit csinálnak azon az oldalon, amely fülledt szexillattól bűzlik? Kötögetnek? Netán verset olvasnak?

„Petőfi Sándor
Sándor gatyában táncol
Felesége bugyiban
Úgy mennek a moziba".

– nyilatkozta VV Lissza.

De még mielőtt zokogásba törnénk ki, amiért nem csorgathatjuk a nyálunkat kedvenc szerelmespárunk intim képei után, VV Lissza szerint azokat a fehérneműs fotókat, amelyekkel berobbantották az OnlyFans oldalukat hamarosan az Instagramon is megtekintheti a kíváncsi érdeklődő.

És még csak fizetni sem kell érte!

Még ennél is érdekesebb hír, hogy VV Piros jól láthatóan belezavarodott az idősíkjába. Összekevervén az Instagramot az OnlyFans-el csokorban tölti fel az íncsiklandozóbbnál íncsiklandozóbb képeket.

A szexuálisan túlfűtött fotókon egy dögös, fekete fehérneműszettben feszít, amely nem sokat bíz a képzeletre. Párducteste könyörtelen pózban hajlik meg a hófehér paplanon. Hetyke kebleit ezúttal egy sejtelmesen áttetsző melltartóba préselte. Hibátlan alakjáal minden kanos férfit levesz a lábáról.

Csak könyörgőm, ne az Instagramon csinálja!

Ez nem az a felület!