HR szakkiállítás a munkaerőpiac szereplőivel

Vágólapra másolva!
November 15-16-án kerül megrendezésre a Personal Hungary Szakkiállítás. A rendezvényen aktuális HR témák és a legújabb trendek kerülnek bemutatásra különböző előadások, viták keretében. A szakmai fórumokon szó esik majd többek között a HR szoftverekről, a munkaerőpiac és az oktatás összehangolásáról valamint a legújabb a munkatárs-kiválasztási technikákról. 
Vágólapra másolva!

Az elmúlt években Ausztriában, Németországban és Svájcban már több alkalommal megrendezték a személyügyi szakkiállítást, amely Magyarországon november 15-án és 16-én harmadik alkalommal várja az érdeklődőket a budapesti SYMA Sport- és Rendezvénycsarnokban.

A Personal Hungary-n a HR szolgáltató cégek mutatják be kínálatukat a gazdaság szereplőinek. Hangsúlyosan jelennek meg a prezentációkban a személyügyi szoftverek és a hozzájuk tartozó informatikai háttér. A személyügyi tanácsadói szakma a legkorszerűbb vezetéstudományi ismeretekhez kapcsolódó megoldásait mutatja be. A szakmai fórumok ezen kívül az online toborzással, a munkerőközvetítéssel, a HR outsourcinggal és az oktatás-munkaerőpiac kapcsolatával foglalkoznak.