[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] állás

álláskeresés bér-fizetés külföldi munkavállalás munkajog tippek-tanácsok Top 10 állás Hirdetésfeladás Gazdaság állásexpo
Gyurós TiborKmetty Józsefszámítógépinformatikatanácsadás

Díjazták az év legjobb informatikai vezetőit

2007.06.08., 16:10|Utolsó módosítás:2007. 06. 08., 17:34|
Kmetty József, a számítógépes adatmentéssel és informatikai tanácsadással foglalkozó Kürt Zrt vezérigazgatója kapta az Év informatikai cégvezetőjének járó Gyurós Tibor díjat. Az Év fiatal vállalkozója kitüntetést Csiszér Béla, a Sicontact Kft. ügyvezető igazgatója nyerte el.

JÁTSSZ ONLINE!

Idén tizedik alkalommal adta át az Informatikai Vállalkozások Szövetsége az informatikai szakma kiválóságainak elismerésére létrehozott Gyurós Tibor díjat. A díjat olyan informatikai menedzser kapja minden évben, aki tevékenységével jelentős mértékben hozzájárult a hazai informatika fejlődéséhez. A pályázatokat 12 fős független szakmai bizottság bírálja el.

Kmetty 17 éve a Kürtnél


A Kürt Zrt két díjat is megcsípett. Az 1990 óta a cégnél dolgozó Kmetty Józsefnek a Kürt gazdasági fejlődésében és sikeres külföldi terjeszkedésében vállalt vezető szerepéért ítélte oda a díjat a független szakmai zsűri. Kürti Sándort, a cég alapítóját és elnökét az informatikáért tett erőfeszítéseiért a szakma jubileumi "Pro Informatika" különdíjban részesítette. Szintén ezt az elismerést kapta Beck György, a Vodafone Magyarország Zrt. vezérigazgatója, és Reszler Ákos, a Nuance-Recognita Zrt. Vezérigazgatója.
Kmetty József pályafutását a Magyar Optikai Műveknél kezdte fejlesztő mérnökként, ahol az adattárolás technológia fejlesztésén dolgozott. A kezdetektől, azaz 1989-től tagja, 2004 októbere óta vezérigazgatója a Kürtnek.

2004 óta hatszoros árbevétel-növelés

Az Év fiatal informatikai vállalkozója címet a Sicontact Kft. ügyvezetője, Csiszér Béla kapta. Az alig három éves múltra visszatekintő, biztonsági szoftverek forgalmazásával foglalkozó cég az egyik legsikeresebb antivírus, a NOD32 értékesítése révén 2004 óta hatszorosára növelte bevételét, és közel ötszörösére üzemi eredményét. A cég sikerét jelzi, hogy a fejlesztő ESET Software a Sicontactra bízta termékei ausztriai értékesítését, így 2006 ősze óta már Ausztriában is működik a Sicontact leányvállalata.

Töltse fel önéletrajzát!
Feltöltött önéletrajzával könnyen és gyorsan pályázhat állásokra. Ráadásul, a munkaadók naponta keresnek az önéletrajzok között, hogy megtalálják a megfelelő jelölteket állásajánlataikhoz.
Önéletrajz feltöltés »
Töltse fel önéletrajzát!
Feltöltött önéletrajzával könnyen és gyorsan pályázhat állásokra. Ráadásul, a munkaadók naponta keresnek az önéletrajzok között, hogy megtalálják a megfelelő jelölteket állásajánlataikhoz.
Önéletrajz feltöltés »