[origo] címlap

hírek

levelezés

internet előfizetés

vásárlás

[vizsla24]


Súgó

[origo] Zene

Videoklip

Zeneáruház


Bökj rá a legnagyobb slágerre és nyerj!
2006. június 23., péntek, 17:48|Utolsó módosítás: 2006. június 24., szombat, 0:11

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Pillanatok múlva itt az Álomsláger harmadik fordulója - a nagybetűs slágerek már a páholyban, miközben évtizedes legendák és jött-ment diszkóslágerek küzdenek a bekerülésért. De még mindig van idő, és főleg ha még nem jártál nálunk: nem csak a verseny alakulásába szólhatsz bele, de egy mp3-lejátszót is nyerhetsz a nyolc közül, ha hétfőig regisztrálsz és szavazol kedvenc slágereidre. Évtizedes-százados és vadiúj slágereket hallgatsz, leadsz öt szavazatot, és nyersz egy PD-205-ös mp3-lejátszót - nagyjából rendben nem?


Forrás: [origo]
10 mp3-lejátszó talál gazdát a hétvégén

Napok kérdése és véglegessé válik Álomsláger-kutatásunk 60-as mezőnye - annyit előre is elárulhatunk: ha minden így marad, nagy fejek hullanak majd.

Egy hónap alatt, több ezer szavazat alapján alakult ki a mezőny; erősebb aligha lehetne - keveseknek adatik majd meg, hogy több számmal is szerepeljenek. Ha még nem szavaztál, vagy nem véglegesítetted voksaid, hétfőig maradt időd. Szépen gyarapodik olvasóközönségünk, de így is mindenre képesek vagyunk, hogy az eddig kimaradók is regisztráljanak.

Nyolc PD-205-ös mp3-lejátszót
http://www.infopatika.hu/pd205/bemutat.html

sorsolunk ki azok között, akik a forduló végéig regisztrálnak nálunk, és további kettőt a már regisztráltak között. Minden kör végén egy Ipod Nano, országos álomslágerünk megszületését követően pedig egy Bang & Olufsen BeoSound 1 hangrendszer és egy Panasonic DMC-Fz30-as fényképezőgép is gazdára talál majd.

Nem mondtuk? Több, mint 450 dalt teljes egészében meghallgathatsz, Dankó Pistától Bonanzáig, Máté Pétertől Caramellig, mindenünk van, amit csak akarsz. Hallgass és szavazz, nem lesz könnyű, viszont édes küzdelem - garantálunk jó pár széles mosolyt.

[origo]


Az [origo] kiadója az [origo] Zrt. © Minden jog fenntartva