Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Nyilas csillagjegyben halad, együtt áll a Plútóval, szemben áll a Marssal, és támadottan a Nap által. Ma nagyon feszült helyzetek alakulhatnak ki az életünkben, ráadásul mindegyik gyökere abban keresendő, hogy a hatalmat szeretnénk megszerezni magunknak - vagy éppen lázadunk ellene.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Nyilas csillagjegyben halad. A mai napon kicsit hangsúlyosabbá válik a combjaink területe: a narancsbőr nemcsak esztétikai probléma, hanem egészségügyi szempontból is kezelést igényelhet, hiszen a méreganyagok a narancsbőrös területen halmozódnak fel. Érdemes ma olyan kezelést kezdenünk, amely megszüntetheti, vagy csökkenti a problémát.

Hangulatunk a mai napon nagyon barátságos lehet. Hiszünk abban, hogy akik hozzánk közelednek, jó szándékkal teszik ezt. Ez a hozzáállás nagyon szép kapcsolatokat indíthat el az életünkben. Ha viszont szerződéseket írunk alá, vagy valamilyen adás-vételre kerül sor az életünkben, akkor kezeljük körültekintőbben az ügyet, legalábbis a papírok mindenképpen legyenek rendben. A mai napon ugyanis jellemző ránk a naivitás!

Ma a Hold együtt áll a Plútóval, szemben áll a Marssal, és támadottan a Nap által. Ma nagyon feszült helyzetek alakulhatnak ki az életünkben, ráadásul mindegyik gyökere abban keresendő, hogy a hatalmat szeretnénk megszerezni magunknak - vagy éppen lázadunk ellene. Ha tehát felettesünk nem a megfelelő hangnemben szól hozzánk, akkor a visszavágás sem marad el...