Amy Winehouse kitart a férje mellett

Vágólapra másolva!
"Esküszöm, hogy mellette maradok" - jelentette ki a botrányairól elhíresült Amy Winehouse, brit énekesnő a férjéről, akit néhány napja tartóztatott le a rendőrség, és aki - ha a bíróság elítéli - akár több tíz éves börtönbüntetést is kaphat.
Vágólapra másolva!

Amy Winehouse brit énekesnő kijelentette: bármi is történjen, kitart férje, Blake Fielder-Civil mellett, akit négy napja tartóztatott le a londoni rendőrség. A férfi súlyosan bántalmazott egy pincért, majd a közbelépő hivatalos személyekre is rátámadt - ezért, ha a bíróság elítéli, akár több tíz évet is börtönben kell töltenie.

"Amy mindenképpen Blake mellett akar maradni, bármi is történjen" - mondta az újságíróknak az énekesnő egyik ismerőse. "Néhány barátja azonban úgy gondolja, Blake volt ilyen rossz hatással Amyre, és kifejezetten örülnek annak, végre megszabadult tőle. Minden elkövetnek azért, hogy végleg elszakítsák Amyt a szerelmétől."

A 24 éves énekesnő családja azonban attól tart, Winehouse saját maga ellen fordul, és kétségbeesésében megpróbál kárt okozni magában.

"Valaki mindig vele van, mert Amy most nagyon sebezhető és kétségbeesett" - mondta az énekesnőhöz közel álló, magát megnevezni nem kívánó forrás. "Ugyanakkor nagyon erősen hisz abban, hogy hamarosan újra együtt lehet Blake-kel. Már befizetett egy indiai utazásra, amit karácsonyi ajándékul szánt a férjének."

Amy Winehouse az elmúlt hónapokban botrányos viselkedésével került be a lapokba: egy hotelszobában összeverekedett a férjével, egyszer túladagolta a heroint, és részegen lépett fel egy neves díjátadó gálán. Legutóbb egy interjú közben aludt el - de azt nyilatkozta "egyszerűen nincs ideje a kábítószerekre".