Állítólag újra gyereket vár Britney Spears húga

Vágólapra másolva!
Állítólag a második gyermekével várandós Britney Spears húga, Jamie Lynn. A 17 éves híresség alig fél éve adott életet első gyermekének, Maddie Briann-nek.
Vágólapra másolva!

Meg nem erősített pletykák szerint Jamie Lynn Spears, Britney Spears amerikai énekesnő 17 éves húga újra gyereket vár. A National Enquirer magazin értesülései szerint a híresség (aki egy tinisorozat főszereplője volt) még csak a nyolcadik hétben jár, és "maga sem tudja, hogy mit tegyen". Spears első gyermeke, Maddie Briann júniusban született.

"Jamie Lynn azt hitte, hogy a szoptatás ideje alatt nem eshet teherbe, és sokkolta a hír, amikor kiderült, hogy mégis kisbabát vár" - mondta egy magát megnevezni nem kívánó forrás a magazinnak. "Ő és az édesanyja, Lynne, nem tudják, hogy mit tegyenek, rettenetesen kétségbe vannak esve, és addig próbálják titkolni a terhességet, amíg csak lehet."

A bennfentes szerint Lynne Spears állítólag azt mondta a lányának, hogy "még nagyobbat csalódott benne, mint amikor először teherbe esett", és "azt hitte, hogy Jamie Lynn ennél okosabb, és tanult a hibájából."

Jamie Lynn nővére, Britney hasonlóan kevés időt hagyott két gyermeke születése között: második kisfia, Jayden James szinte napra pontosan Sean Preston után egy évvel jött a világra.