Véletlenszerűen ajánl úticélt a Germanwings

Vágólapra másolva!
Ismeretlen úticélt ajánl utasainak a Germanwings német diszkont légitársaság újonnan bevezetett szolgáltatása, a "Blind booking". Az utasok 19 euróért egy véletlenszerűen kiválasztott európai célállomásra foglalhatnak jegyet.
Vágólapra másolva!

A "Blind Booking" foglalás első lépésében az utazni vágyó kiválasztja a négy lehetséges - köln/bonn-i, stuttgarti, berlini, hamburgi vagy dortmundi - kiindulási és érkezési reptér egyikét, és meghatározza az utazás időpontját. Ezután az kiválasztott reptérhez csatoltan maximum három darab, a lehetséges célállomásokat tartalmazó halmazt dob ki a rendszer, melyek közül egy a 19 eurós, egy a 29 eurós és egy a 39 eurós árú repülőjegyeket tartalmazza. Minden halmaz maximum 13 célállomást tartalmaz a Germanwings járathálózatából.

Az utazni vágyó ezután kiválasztja a három halmaz egyikét, amelyből maximum két darab célállomást törölhet. Egy törlés 10 euró költséggel jár. A kisorsolt célállomást az utas a következő lépésben megjelenő foglalási igazoláson láthatja meg.

A Germanwings légitársaság jelenleg 27 Airbus A319-es és Airbus A320-as típusú repülőgépből álló flottát üzemeltet négy európai bázisrepülőtérrel. A cég Magyarországról a 2007/2008-as téli menetrendben a Germanwings Budapestről Köln/Bonnba és Stuttgartba közlekedtet napi 1-1 közvetlen járatot.