Meghalt a harmadik emeletről kizuhant fiú

Vágólapra másolva!
A kórházban meghalt az a 13 éves fiú, aki még szombaton éjszaka zuhant ki egy mosonmagyaróvári ház harmadik emeletéről. A fiú állítólag egyedül volt a szobában, ahonnan kizuhant, a rendőrség a boncolás eredményét várja.
Vágólapra másolva!

Házibulit tartottak egy harmadik emeleti lakásban Mosonmagyaróváron, ahonnan eddig tisztázatlan körülmények között kizuhant egy 13 éves fiú - tájékoztatta a rendőrség hétfőn az MTI-t. A lakásban fiatalok szórakoztak még szombaton. A szerencsétlenül járt fiú egyedül tartózkodott abban a szobában, ahonnan kizuhant, társai már csak azt vették észre, hogy a szoba üres, ő pedig az épület előtt, a fűben hever.

Miután lementek érte, feltámogatták a lakásba, és szóltak a szüleinek, hogy rosszul van, haza kellene vinni. A fiú hazaérve viszont egyre rosszabbul lett, de ezt a szülei - akik állítólag nem tudtak arról, hogy a fiuk kiesett az ablakon - annak tulajdonították, hogy esetleg túl sok alkoholt fogyasztott. A gyereket a mentők kórházba szállították, ahol megfigyelésre benn tartották. A fiú a kórházban meghalt.

Létfontosságú szervek sérülése és az ebből adódó belső vérzés okozta a fiú halálát - közölte a hétfői boncolás eredményét a rendőrség.