Bővül a Leshegy Ipari Park szolgáltatása

Vágólapra másolva!
A TTC M0 Kft. (TTC) haszonjármű kereskedelemi vállalat új létesítményekkel és szolgáltatásokkal kibővülő szigetszentmiklósi telephelyén új képviseleti irodát nyit a Lombard Lízing Csoport (Lombard). A Volvo Hungária Kft. pedig elérhetővé teszi új haszonjárművekre vonatkozó értékesítési, átadási és szervizelési szolgáltatásait. Ezzel az ország egyik legforgalmasabb nemzetközi tranzitútvonala, az M0-ás körgyűrű mellett elhelyezkedő ipari parkban a haszongépjárművekkel kapcsolatos valamennyi szolgáltatás egy helyen lesz elérhető.
Vágólapra másolva!

A cég nyolc éve látja el a vezető európai pótkocsi-gyártók, a Krone és a Langendorf márkák magyarországi vezérképviseletét. Az évente 800 járművet értékesítő vállalat emellett a Volvo és a Mercedes Benz haszonjárművek hivatalos márkaszervizeként is működik. A Leshegy Ipari Parkban a szakszervizek és a kamionmosó mellett mostantól egy 100 járműszerelvény befogadására alkalmas kamionparkoló is a fuvarozók rendelkezésére áll.

A 2005-ben 22 ezer négyzetméteren létrehozott és mára csaknem duplájára, 40 ezer négyzetméterre bővített telephely mostani továbbfejlesztése, az új létesítmények kialakítása, valamint az új szolgáltatók megjelenése hozzájárul ügyfeleink teljes körű, magasabb minőségű kiszolgálásához, korszerű, nemzetközi elvárásoknak megfelelő környezetben és szolgáltatási színvonalon. Az üzleti tervek szerint a fejlesztések eredményeként a tavaly elért 5,4 milliárd forintos árbevételt az idei év végére 6,7 milliárd forintra szeretnék növelni - közölte Szabó Tamás, a TTC M0 Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója.

A TTC telephelyén képviseletet nyitó, szegedi központú Lombard a finanszírozott összeg szempontjából 8,7 százalékos részesedésével a hazai lízingpiac második legnagyobb szereplője. A vállalat a teherautólízing-piacon 13 százalékos részesedésével a harmadik helyen áll, míg az építőgép-piaci lízingfinanszírozás 15,5 százalékának lefedésével a szegmens első számú szereplője.

A TTC hétköznapokon 24 órás segélyszolgálatot és hétvégi ügyeletet biztosít a Volvo és Mercedes Benz kamionokat üzemeltető magyar és külföldi fuvarozók számára. Az ügyfelek igényeihez jobban igazodó kiszolgálás és a rendelkezésre álló kapacitások jobb kihasználása érdekében a TTC a közeléjövőben kétműszakos munkarendet vezet be a kamionszervizben.