Ha esik, ha fúj

Vágólapra másolva!
A nyár legizgalmasabb csemegéjének számító Naphold Minifest a maga negyven fellépőjével akár a maxi jelzőt is kiérdemelné, ráadásul a brit és magyar breakbeat, hiphop, house, electro és tech-house jeles képviselői is támogatják szellemileg az ingyenes rendezvény alapötletét: még több figyelmet (és támogatást) kell nyújtani az elhanyagolt zöldterületekre.
Vágólapra másolva!

Két kisebb változtatás is lesz az előzetesen beígért program menetében, ugyanis a line-uppal kapcsolatos hír, hogy szombat reggel Madox után nem tér véget a party. Utána a Firefly-os, a fesztiválon is fellépő Thrash Jelly egyik tagja, Jeet igyekszik a minél gyorsabban magasabbra szökő napot (és a fáradt partyzókat) táncra bírni.

A vizuális kultúráért lelkesedőknek kicsit csalódás lehet, hogy a beígért minimozi elmarad, ám ne bánkódjunk, hiszen minden élő (s holt) a hónap végéig vigyázó szemét Svájra és Ausztriára veti, így lesz ez a Napholdon is. Az üdítő szélesvászon terpeszkedő mozifilmek helyett foci EB-t kapunk az arcunkba minden mennyiségben, mégpedig a sörpadok pultjainál elhelyezett plazmatévéken.

Aki a világháló nélkül nem tud megmaradni, annak pénteken és szombaton délután kettőtől este nyolcig ingyenes mobilnet érhető el két gépen a T-mobil sátrában. Az időjósok szerint nem kizárt némi zivatar pénteken, ezért a szervezők a Napholdfest területének jelentős részén gondoskodnak sátras fedésről.

Hasznos információ, és emiatt érdemes tudni, hogy a Püspök erdő közelében lévő Széchenyi István Egyetem kollégiumának valamennyi szobáját lefoglalták a vidékről érkezők. Aki szállást keres, annak a Duna-parthoz közel eső területek panzióit ajánlják a szervezők, illetve Győr adott kerületeit (Révfalu, Sziget, Belváros).

A fesztivál honlapján az "Így nézünk ki" menüpont alatt alatt háromdimenziós videó mutatja be, milyen is lesz a helyszín. Az oldalt már csak azért is érdemes megnézni, mivel a hallójáratok ingerelése már itt elkezdődött, ugyanis a Naphold Minifest fellépőinek és a szervezőgárda, a www.sikztah.com zenéit is meghallgathatod.

party.[origo].hu

We Gotta Groove (zene Sikztah, vizuál Menzkie)