Vágólapra másolva!
Még mindig nem dőlt el, hogy a hetek óta edző nélkül lévő Oltchim Vilcea nőikézilabda-csapatának ki lesz a szakvezetője. A legnagyobb eséllyel Kovács Péter pályázik a posztra, ám az egykori világválogatott játékos jelenleg a török szövetség alkalmazásában van. Szörnyi Attila menedzser az [origo] kamerája előtt elmondta, a labda nem az ő oldalukon van.

"Megkértük a románokat, vegyék fel a kapcsolatot a török szövetséggel. Amennyiben a török szövetség azt mondja, felbonthatjuk a szerződést, akkor Kovács Péter nagy valószínűség szerint a Vilcea edzője lesz. Ha nem bonthatjuk fel, akkor Péter kitölti a még érvényben lévő egy évét" - nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Szörnyi Attila menedzser.

A magyar edzőt képviselő szakember sejtelmes mosollyal nyugtázta azt a kérdést, a Vilcea számára mi jelentené az ideális megoldást.

"A román csapat Péter szeretné edzőnek, hosszútávon számolna vele. Ha szerződésben gondolkodunk, akkor 2-3 éves kontraktust kötnénk. De jelen állás szerint a labda nem a mi oldalunkon van."


S hogy mikorra lehet megoldás?

"Mindkét féllel online kapcsolatban vagyunk, azt mondom, a héten így, vagy úgy döntés születik."