Helyszínelők: gyilkos lett E.T. barátjából

Vágólapra másolva!
27 évvel az E.T. - A földönkívüli után a főszereplő "kisfiú" egy egészen más szerepben tűnik fel a Helyszínelők-ben.
Vágólapra másolva!

Az E.T. magányos kisfiúját, Elliottot annak idején Henry Thomas játszotta, aki ma már 38 éves. A színészt az űrlényes kultfilm után is láthattuk jó pár alkotásban, de azok között nem nagyon volt olyan, ami megütné a mércét - ez talán látszik a címekből is: Psycho 4: Ahogyan kezdődött, Lucy, a csajom, Hullák a vízben.

Tévés szerepeket már kevesebbet vállalt, utoljára tavaly tűnt fel a Nyomtalanul-ban. Májusban viszont a Helyszínelők egyik epizódjában fog szerepelni, ahol egy elítélt gyilkost kell alakítania. Elliotthoz képest eléggé más a karakter, de ez sem teljesen ismeretlen a színész számára, hisz a Psycho 4-ben például a fiatal Norman Batest jelenítette meg.

A Helyszínelők-ben története egészen 1991-ig viszi vissza a nézőket: az általa játszott Jeremy Kent volt az első, akit az akkor még kezdő Catherine rács mögé juttatott. A börtönben töltött közel húsz év alatt Kent viszont mindent kitanult a nyomok elemzéséről, így kétségbe vonja Catherine hajdani eredményeit.

Elképzelhető, hogy a profi helyszínelő csapat tagja hibát követett el annak idején, Kent pedig ártatlanul ülte le büntetését - ez Catherine számára persze komoly lelkiismereti kérdést, a történeten belül pedig egy vaskos pszichológiai szálat vonna maga után.