Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) csütörtökön engedélyezte Paul Pogbának, a Le Havre középpályásának a Manchester Unitedhez igazolását, de a francia együttes továbbra is azzal vádolja az angolokat, hogy elcsábították a 16 éves tehetséget.

A FIFA szerint az MU az angol szövetség közbenjárásával, jogszerűen szerződtette ideiglenesen a középpályást, azonban azt - a Le Havre kérésére - ettől függetlenül megvizsgálják, hogy a United pontosan milyen ajánlattal kereste meg Pogbát.

A francia klub szeptember elején azt állította, hogy az angol bajnok júliusban készpénzt és egy családi házat ajánlott Pogba családjának az átigazolás ellenszolgáltatásaként. A manchesteriek cáfolták ezt, s levélben fenyegették meg a Le Havre-t, hogy jogi lépéseket tesznek, ha a franciák továbbra is szerződésszegéssel vádolják őket.

A FIFA egy hasonló ügyben a múlt hónap elején úgy döntött, hogy a Chelsea a következő két átigazolási időszakban nem szerződtethet új játékost. A büntetést azért kapta a londoni klub, mert 2007-ben arra ösztönözte a francia Gael Kakutát, hogy szegje meg a Lens-szal érvényes megállapodását, és igazoljon Londonba.

Mindent egy helyen az Eb-ről