Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Pillantás az új Opel Meriva utasterébe

Vágólapra másolva!
Friss fotókat hozott nyilvánosságra az Opel az új Meriváról. Először látható az egyterű utastere.
Vágólapra másolva!

Csak márciusban, a Genfi Autószalonon mutatkozik be a nagyközönségnek az új Opel Meriva, a gyár azonban szeretné, ha továbbra is az érdeklődés középpontjában maradna az egyterű. Éppen ezért új fotókat hozott nyilvánosságra az autóról, amelyeken végre az utastér is látható.

Természetesen nincs nagy meglepetés: az Insigniából és Astrából ismerős formák jelentek meg a Merivában is, az egyterűben azonban vidámabb színkombinációkra lehet számítani. Felkerült a váltó a középkonzolra, kicsit alakítottak a légbeömlőkön, egyébként minden az új stílusirányzatnak megfelelő.

Megmaradt a Merivában a variálhatóságot biztosító FlexSpace-rendszer, újdonság viszont a FlexRail: utóbbi segítségével a középkonzolból vehetők ki, illetve illeszthetők be különböző modulok, amelyeket alumíniumsíneken, az első ülések között lehet tologatni. Flex-Fix néven opcionális biciklitartót is kapott a Meriva. Motorkínálatában 75-140 lóerős erőforrások szerepelnek majd, ezek fogyasztása átlagosan 15 százalékkal csökkent, a csúcsmotor az 1,4-es turbó lesz az Astrából.

Forrás: Opel

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről