Volt fesztivál második nap

Vágólapra másolva!
Egy fesztiválozó rémálma, ha első útja reggel egy ki nem tisztított toalettbe vezet. A 18. Volt fesztivál másnapján a több száz mobil mellékhelység tisztán tartását csíptük el. http://videa.hu/flvplayer.swf?v=onjGSPKorVF0q3rC  
Vágólapra másolva!

A mellékhelyiségeket napi háromszor takarítják, kiszippantják tartalmukat és feltöltik wc papírral. De ha esetleg megtelik a toalett, folyamatos ügyeletet tartanak, hogy sehol ne legyen probléma.

A Volt fesztiválon immár hatodik éve van lehetőség a véradásra is, amiért ingyen sört kapnak a páciensek. És ha már a sörnél tartunk, nagyon fontos a fesztiválozók számára, hogy rendesen egyenek, és minél több alkoholmentes folyadékot fogyasszanak, hogy kicselezzék az alkohol vízmegkötő tulajdonságát.

Az ételek között a legnépszerűbb a zsíros és laktató saslik és kolbász, amelyek szintén segítenek az alkohol megkötésében. Körbenézve a felhozatalon megállapítottuk, hogy itt tényleg a zsíros húsoké a főszerep. Az egyik fesztiválozó megfogalmazásában azért, mert a zöldségekre nem lehet inni.

Nézd meg a LIFE Magazin riportját a VOLT fesztiválról!