Vágólapra másolva!
Csütörtökön megkezdődött a Magyarország-Hollandia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre érvényes belépők értékesítése.

A magyar szövetség honlapja szerint a jegyeket az IBUSZ irodáiban lehet beszerezni, illetve azok az utazási cég internetes oldalán is megvásárolhatóak. A jegyüzérek kiszűrése érdekében a találkozóra egy személy legfeljebb négy belépőt vásárolhat.

A legolcsóbbak 3000 forintos áron kerültek forgalomba, a magasabb kategóriásokért szektortól függően 5000, 8000, 11 000 és 18 000 forintot kell fizetni.

Az MLSZ kedvezményes, 1500 forintos áron értékesít jegyeket iskolák és futballakadémiák számára, a gyerekeknek kiadható belépők korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért külön regisztráció szükséges megvásárlásukhoz. Azok a tanintézmények, amelyek szeretnék kihasználni ezt a kedvezményt, az esemenyszervezes@mlsz.hu e-mail címen jelentkezhetnek minimum 10, maximum 50 darab jegyért. Minden 9 fő gyerek után egy kísérő szükséges, akiknek jegyeit szintén meg kell vásárolni.

A szövetség egy kiemelt vállalati szektort is fenntart, ide cégek vásárolhatnak jegyeket darabonként 25 000 forintos áron, minimum nyolcat, maximum harmincat. A vállalatoknak szintén a fentebbi címen kell jelentkezniük.

A találkozót március 25-én 20.30-tól rendezik a Puskás Ferenc-stadionban. Az E csoportban a tavaly vb-döntős hollandok vezetnek 12 ponttal, mögöttük a magyarok állnak a második helyen négy mérkőzésen szerzett 9 ponttal.