Vágólapra másolva!
David Beckham tagadta, hogy tárgyalt volna a Paris Saint-Germain csapatával az átigazolásáról, a Queens Park Rangers és a Tottenham sem érdekli, de továbbra is nagy álma, hogy visszatérjen az angol válogatottba.

"A Leonardo küldött nekem egy sms-t, amelyben sok sikert kívánt, de nem tárgyaltam vele a leigazolásomról" - mondta az angol középpályás a Skysports.com által közölt interjúban, arra reagálva, hogy a PSG sportigazgatója nemrégiben kijelentette, szívesen látná őt a francia csapatban.

Beckhamet a Tottenhammel és a Buzsáky Ákost foglalkoztató QPR-rel is hírbe hozták, ám ezeket a lehetőségeket is cáfolta. "Mindig is mondtam, hogy ha Angliában játszanék, furcsa lenne, ha nem a Manchester Unitedban tenném. Gyerekkoromban itt akartam elkezdeni és befejezni a pályafutásomat."

Beckham azt is elismerte, fontolóra veszi, hogy a Galaxyban maradjon, de ebben az esetben nem fog többé kölcsönben szerepelni Európában, amikor szünetel az amerikai bajnokság, mert szerinte a túl sok játék okozta az Achilles-sérülését. Továbbra is nagy álma, hogy visszatérjen az angol válogatottba, ez az egyik oka, hogy még nem vonult vissza a nemzetközi futballból.

A 36 éves futballista 2007-ben a Real Madridtól érkezett Los Angelesbe, ahol szerződése hamarosan lejár. Beckham vasárnap először nyert bajnoki címet nyert jelenlegi csapatával.