Feladta magát a soroksári lövöldözés miatt körözött egyik férfi

Vágólapra másolva!
Az M5-ös autópálya mellett szombat este lövöldöző három férfi közül az egyik feladta magát. A rendőrség továbbra is keres két oroszlányi férfit, aki ellen országos elfogatóparancsot adtak ki.
Vágólapra másolva!

Feladta magát egy budapesti rendőrőrsön az a 36 éves férfi, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki a szombat esti, soroksári benzinkútnál történt lövöldözés miatt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint a rendőrség továbbra is keresi a 43 éves B. Zsolt és a 29 éves B. Márton oroszlányi lakosokat, akik ellen szintén országos elfogatóparancsot adtak ki. Visszaélés lőfegyverrel és lőszerrel bűntett és más bűncselekmények elkövetésével gyanúsítják őket.

A rendőrség kedd reggel közölte, hogy megtalálták Oroszlányban azt az autót, amelyet a soroksári benzinkútnál szombat este lövöldöző három férfi használt.

Szombat este 8 óra körül az M5-ös autópálya melletti egyik bevásárlóközpont (a soroksári Auchan) benzinkútjánál a bevásárlóközpont biztonsági szolgálatának munkatársai gyanúsnak ítéltek egy autót és ellenőrizni szerették volna, de az megpróbált elmenekülni a helyszínről. Amikor fel akarták tartóztatni, a kocsiból több lövést adtak le a biztonságiak autójára. Személyi sérülés nem történt.