Több milliót raboltak fegyveresek egy családtól

Vágólapra másolva!
Kiraboltak Pécsváradon egy családot péntek este - közölte a rendőrség. Az áldozatokat fegyverrel fenyegették, majd megkötözték és több millió forintnyi értéket vittek el a lakásból.
Vágólapra másolva!

Közel félmillió forint készpénzt raboltak egy családtól péntek este Pécsváradon - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság. A család egy idegent engedtek a lakásukba, aki elővett egy pisztolyt, fenyegetőzött és pénzt követelt. Az idegen társa eközben érkezett, rövid idő alatt felkutatták a pénzt, megkötözték a férjet és feleségét, majd távoztak.

Az áldoztok kisebb sérüléseket szenvedtek a kötözés miatt, de a betörők távozása után kiszabadították magukat, majd hívták a rendőrséget. A rendőrség fegyveresen elkövetett rablás bűntett miatt indított nyomozást.

A rendőrség a honlapján közzétett információk szerint két férfit keres. A leírás szerint az egyik körülbelül 165 cm magas, 25-28 év körüli, vékony testalkatú, kreol bőrű, fekete borostás, rövid, fekete hajú férfi. Fekete színű derékig érő szövetdzsekit, fekete szövetnadrágot és fekete bőr cipőt, valamint fekete szövetkesztyűt viselt.

Társa körülbelül 185 cm magas, 30 év körüli, erős testalkatú, izmos férfi. Fején fekete színű kötött, szemnél kivágott maszk volt és fekete színű nadrágot, dzsekit viselt - írta a rendőrség.