Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága keddi ülésén visszaadta a Vasas Futball Club Kft. átigazolási jogát, miután a kft. rendezte tartozását volt játékosa, Ambrusics Róberttel szemben, illetve megegyezett a pécsi labdarúgó klubbal Makadji Boukar átigazolása ügyében. A klub ezt követően azonnal szerződtette is Gyepes Gábort, aki a szezon végig írt alá.

"Mindenki számára ismert lehet, hogy miután hazatértem Angliából, a Ferencvárosnál tárgyaltam, ám az Üllői úton nem tartottak igényt rám szakmai okokra hivatkozva" - nyilatkozta Gyepes Gábor.

"Mindenképpen szerettem volna Budapesten vagy annak környékén maradni, mégpedig családi okok miatt. A Vasas mutatott leginkább érdeklődést irántam, és a Vasason éreztem azt, hogy igazán szeretnék, ha itt futballoznék. Bízom a képességeimben, úgy érzem, hogy tudok segíteni a csapatnak."

Gyepes elmondta, gyorsan sikerült megegyezni, egyelőre a bajnokság végéig kötött szerződést, és fizetésként csupán egy névleges összeget havi bruttó 100 ezer forintot kap majd.

"Ha sikerül bennmaradnunk, akkor a vezetőség felajánlott nekem egy 1 millió forintos prémiumot. Számomra mindez nem pénzkérdés, nekem most az a legfontosabb, hogy játéklehetőséghez jussak. Angliában megtanultam, hogy a lehetetlen nem létezik. A csapatok az utolsó vérükig küzdenek, még azok is, akik már korábban kiestek. A bajnokságnak akkor van vége, amikor az utolsó mérkőzést is lefújták."