Vágólapra másolva!
Hároméves szerződést kötött a Kecskemét labdarúgócsapatával Horváth Ferenc, a 39 éves egykori válogatott csatár a másodosztályú Szigetszentmiklóstól érkezett az NB I-es együttes kispadjára.

Horváthot pályaedzőként Visinka Ede, kapusedzőként pedig Erdei Sándor segíti, a szakember délután már edzést tartott a csapatnak, a Honvéd elleni bajnokin pedig ő ül a kispadon.

Az egykori csatár játékosként Belgiumban, Németországban, Izraelben, Spanyolországban, Portugáliában és Skóciában is megfordult, Magyarországon a Videoton és a Ferencváros színeiben érte el legnagyobb sikereit.

A magyar válogatottban 32 meccsen 11 gólt szerzett a korábbi támadó, legemlékezetesebb meccse pedig az olaszok elleni döntetlen, melyen duplázni tudott.

Az olaszok elleni első gólja:


Az olaszok elleni második gólja:


2008-as visszavonulása után futsallozott, edzői karrierjét a Fradi utánpótlásában kezdte. Vezetőedzőként Vecsésen debütált 2010-ben, majd 2011 októberében Várhidi Pétertől vette át a Szigetszentmiklóst. Akkor kilenc forduló elteltével 11. helyen állt a csapat, a szezon végén pedig végül 7. helyen zárt.