Célárat emelt a Richterre az HSBC

Vágólapra másolva!
Továbbra is felülsúlyozásra ajánlja az HSBC a Richter részvényeit, ráadásul az elemző meg is emelte a részvényre megfogalmazott célárát.  
Vágólapra másolva!

Megemelte a Richterre megfogalmazott célárát az HSBC, 45 500 forint helyett 48 700 forint az új cél. Raj Sinha ajánlása maradt felülsúlyozás. Az elemző az előző célárát júliusban, 37 000 forintos szintek körül tette közzé. A napokban a Goldman Sachs is emelt a célárán, viszont a 42 990 forinthoz náluk tartás ajánlás kapcsolódik, az Erste pedig megerősítette az 50 200 forintos célárát.

A Richter az elmúlt negyedévéről nem túl kedvező gyorsjelentést tett közzé, de a negyedik negyedéves kilátásokkal kapcsolatban Bogsch Erik kifejezetten optimistán nyilatkozott, valószínűleg ez is közrejátszik a célárak emelésében. A részvény tegnap új, másfél éve nem látott csúcsra tudott szaladni az alapvetően negatív környezetben is.

A Bloombergnek friss, azaz három hónapnál nem régebbi elemzést beadó elemzők céláraiból 44 000 forint körüli átlagos érték adódik, eszerint a részvénynek a tegnapi záróárhoz viszonyítva nagyjából 7 százalékos emelkedésre lehet még tere.