Kétmillió fontért vették meg Amy Winehouse házát

Vágólapra másolva!
Aukción kelt el majdnem kétmillió fontért Amy Winehouse tavaly meghalt énekesnő háza. A londoni Camden negyedben álló négyszintes házat drága volt fenntartani, ezért adta el a család.
Vágólapra másolva!

Közel kétmillió fontért (687 millió forintért) kelt el egy londoni aukción a tavaly elhunyt Amy Winehouse Grammy-díjas énekesnő észak-londoni háza. Az énekesnő otthonát korábban az ingatlanpiacon is próbálták értékesíteni, de a meghirdetett 2,7 millió fontért nem akadt rá vevő.

Forrás: AFP

A McHugh & Co aukciósház a Camden negyedben álló ingatlant - egy ikerház egyik felét - hétfőn bocsátotta árverésre 1,8 millió font (625 millió forint) induló áron. A házat az énekesnő apjával együtt 2010-ben vásárolta nagyjából ugyanennyiért. Az apa, Mitch Winehouse szerint a fenntartás tetemes költségei miatt vált szükségessé eladása.

A 230 négyzetméteres, négyszintes házat 1,98 millió fontért egy középkorú pár vette meg az aukciósház közleménye szerint.

Amy Winehouse londoni otthonában 27 évesen alkoholmérgezésben hunyt el 2011 júniusában. Az aukció katalógusa nem tartalmazta, hogy az árverésre bocsátott ház kinek a tulajdonában volt. Az énekesnőről szóló cikkeinket itt olvashatja el.