Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic szeretné megnyerni a Bajnokok Ligáját, ezért a Real Madridban akarja folytatni a pályafutását - írja az AS napilap.

Zlatan Ibrahimovic akárhol játszott profi szinten, mindenhol bajnok lett az aktuális csapatával, az Ajaxszal, a Juventusszal, az Interrel, a Barcelonával, a Milannal, és legutóbb a PSG-vel is. A svéd csatárnak klubszinten már csak egy BL-trófea hiányzik, és mivel a PSG leigazolta a csatársorba Edinson Cavanit, a párizsiak edzője, Carlo Ancelotti pedig a Realba távozott, így Ibrahimovic is követné egyik kedvenc edzőjét Madridba.

Ancelotti és Ibrahimovic rövidesen Madridban is értekezhetnek? Forrás: AFP/Franck Fife

Az AS madridi napilap úgy tudja, hogy Ibrahimovicnak minden vágya a BL-győzelem, szerinte erre a játékosként és edzőkénti is BL-t nyert Ancelotti kezei alatt lenne a legnagyobb esélye, és mivel már 31 éves, így akár le is mondana az évi 14 millió eurós párizsi fizetése jelentős részéről, ha a Realba igazolhatna.

Az olasz szakember is szeretné a csapatában tudni Ibrát, akit a PSG tavaly 21 millió euróért vett meg a Milantól. A svéd csatárt állítólag a Chelsea és a Manchester City is csábítja, a londoniaknál ismét együtt dolgozhatna José Mourinhóval, akivel még az Interben szerepelt együtt.