Gyurcsány a szárnyai alá veszi az MSZP-t

Vágólapra másolva!
Gyurcsány Ferenc szerint a jobboldal ocsmány játékot játszik a bajai kampányvideó ügyében, ezért az MSZP melletti szolidaritásra szólította föl az ellenzéki pártokat.
Vágólapra másolva!

Az MSZP melletti szolidaritásra szólította föl a Gyurcsány Ferenc az ellenzéki pártok vezetőit a bajai kampányvideó miatt. A Demokratikus Koalíció vezetője erről kedden adott ki sajtóközleményt.

Kedves barátaim, kezdi Gyurcsány, „iszonyatos erővel önti a sarat magyar jobboldal és médiaháttere a Magyar Szocialista Pártra a bajai videó ügyében. Teszik ezt úgy, hogy semmilyen megbízható bizonyíték nem áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy a szocialisták rosszhiszeműen, tisztességtelenül, törvénytelenül jártak volna el."

"Arra kérjük a demokratikus ellenzék pártjait, mozgalmait, hogy ebben a helyzetben fejezzék ki szolidaritásukat az MSZP-vel, Mesterházy Attilával. Meglévő és jól ismert politikai vitáink ellenére sem feledkezhetünk el a nyilvánvaló erkölcsi parancsról: kiállni a védtelen mellett. Mi ezennel kifejezzük szolidaritásunkat az MSZP-vel és Mesterházy Attilával."