Nem akarta szüleire bízni a gyerekét, ezért elvette tőlük

Vágólapra másolva!
Keresi a rendőrség azt a fiatalkorú lányt, aki elvette a szüleitől négy hónapos gyermekét, pedig a gyámhatóság rájuk bízta a kicsit. Emiatt eljárás indult ellene. 
Vágólapra másolva!

A fiatal lány hétfőn kora délután ment el a szülei VII. kerületi lakásába, hogy az ott gyámság alá helyezett négy hónapos gyermekét vásárolni vigye. Édesapja elkísérte lányát és unokáját, hogy felügyelje a vásárlást a Kerepesi úton lévő bevásárlóközpontban. Ennek ellenére a fiatal anyuka kijátszotta édesapját, és eltűnt a gyerekkel.

A police.hu közlése szerint a fiatalkorú Gáspár Evelin Blanka körülbelül 150-160 centiméter magas, testalkata erős, szeme barna, haja barna, középhosszú. Amikor megtörtént az eset, világoskék farmernadrágot, fekete, térdig érő bőrcsizmát, vajszínű alapon kék kockás mintás felsőt, szürke pulóvert és vajszínű alapon fekete kockás mintás kabátot viselt. Ezt a fotót tették közzé:

Az eltűnt fiatal lány Forrás: Police.hu

A négy hónapos, szintén Gáspár Evelin Blanka eltűnésekor rózsaszín baba kezes-lábast, rózsaszín nadrágot, rózsaszín kapucnis felsőt és rózsaszín sapkát viselt. Füleiben egy-egy, fülbelövésnél használatos, orvosi fémből készült, pont formájú fülbevalót viselt. Róla ezt a fotót közölték:

Az eltűnt gyermek Forrás: Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8100 telefonszámot, illtve a 06-80-595-111-es számot a „Telefontanú“ zöld számán, továbbá a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.