Vágólapra másolva!
Luxusautókkal jelentek meg a Litvánia és Finnország ellen készülő magyar válogatott labdarúgói Budapesten.

A Blikk lefotózta, hogy ki milyen járgánnyal érkezett, a legkomolyabb autót Tőzsér Dániel parkolta le a Hotel Stadion előtt, a Watford légiósa egy Ferrari F12 Berlinettából szállt ki. Három évvel ezelőtt még a valaha volt legerősebb Ferrarinak számított a csodajárgány, amelyben egy 740 lóerős V12-es motor dolgozik, így nem csoda, hogy 3,1 másodperc alatt gyorsul százra, és 340 km/h feletti a végsebessége.

Egy ilyet vezet Tőzsér Forrás: Ferrari

Dzsudzsák Balázs egy Porsche Cayenne-nel, Szalai Ádám egy Mercedes, Bogdán Ádám egy Audi, Szélesi Zoltán pedig egy BMW terepjáróval érkezett meg.

Korábban is volt mit írnunk a magyar focisták autós kalandjairól, Szalai 2011-ben egy Audi RS5-tel jelent meg a telki edzőtáborban, 2013-ban egy egészen különleges autót, egy Wiesmann GT MF5-öt vásárolt, ugyanebben az évben Dzsudzsák Balázs összetört egy Lamborghinit, előtte a középpályásnak Budapesten volt balesete, akkor hátulról koccant neki egy másik autónak a Porsche Panamera GTS sportkocsijával, két hete pedig kifogyott a benzine a Lánchídon, amivel komoly dugót okozott.