Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs a válogatott mellett a Hertha BSC-nél is együtt dolgozhat Dárdai Pál szövetségi kapitánnyal: a Hertha szeretné a magyar válogatott szélsőt, aki szívesen játszana Dárdai keze alatt Berlinben. 

„Valóban van róla szó, de még semmi sem dőlt el. Mindenesetre izgatottan várom, hogyan alakulnak a következő napok. Szeretném, ha összejönne, mert egyrészt a világ egyik legerősebb bajnokságába kerülhetnék, másrészt olyan edzővel dolgozhatnék, akitől már eddig is rengeteget kaptam. Dárdai Pál az a hadvezér, akivel bármelyik csatába elindulnék. Ráadásul a győzelem reményében – nyilatkozta Dzsudzsák a Nemzeti Sportnak.

Egy ideje tudni lehet, hogy Dzsudzsáknak ugyan új szerződést kínál a Dinamo Moszkva, de a rubelválság miatt jóval kevesebbet keresne, ha Moszkvában hosszabbítana, ahol egyébként sem megy úgy neki, ahogy várják.

Dzsudzsák Balázs és Dárdai Pál újra együtt dolgozhatnának Forrás: Szabó Gábor

A magyar válogatott játékost többször hírbe hozták olasz csapatokkal (az Inter és a Lazio folyamatosan napirenden volt), de más bajnokságokból is keresték.

A Hertha érdeklődése nyilván Dárdai Pálnak köszönhető, a Bundesligában épphogy bent maradt csapatnál örülnének a magyar válogatott szélsőnek, de még semmi nem dőlt el.

Mindent egy helyen az Eb-ről