Feltalálták a másnaposságbiztos kolbászt

másnaposság
Vége a másnapos kínlódásnak?
Vágólapra másolva!
Nagyon fontos hír szilveszter előtt: egy londoni hentesüzem azt állítja, feltalálta a kolbászt, ami legyőzi a másnaposságot. Méghozzá úgy, hogy megelőzi.
Vágólapra másolva!

Másnaposság ellen mindenkinek van egy saját vélt vagy valós ellenszere, de olyan módszerről eddig még nem nagyon hallottunk, amely

nem kezeli, hanem elejét veszi a bajnak.

Egy londoni húskisüzem, a Serious Pig most azt állítja, megtalálta a receptet: már boltokban a kolbász, amivel elkerülhetjük az italozási utáni émelygést és rosszullétet.

Így fest a csodatermék Forrás: seriouspig.london

Kezelt másnapnak (Hangover Cured) hívják a szerintük forradalmi csemegét, amelynek nagyon magas a fehérjetartalma. Ezen kívül csilit és gyömbért is találunk benne, melyek a fejfájás és a hányinger ellen hatékonyak. A lényeg, hogy a csodakolbászt még a nagy ivászat előtt, vagy legalább közben kell elfogyasztani - állítják a gyártók.

Vége a másnapos kínlódásnak? Forrás: DPA/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Hub

A két feltaláló, George Rice és Johnny Bradshaw így vallottak a Foxnewsnak:

Az ivászatot megelőző étkezés tehát segít elkerülni a bajt, talán akkor is, ha hazai kolbásszal próbálkozunk. De bizonyos mennyiségű alkohol felett senki ne várjon csodát. És a folyadékpótlásról se feledkezzünk meg, lehetőleg víz formájában.