Bizonyított a pályázati iroda

Vágólapra másolva!
Mostantól együttműködik a MAPI és az ICT Európa Tenderház.
Vágólapra másolva!

Együttműködési megállapodást írt alá az ICT Európa Tenderház és a MAPI Magyar Fejlesztési Zrt. Ennek értelmében; 2016. január 1-jei dátummal az ICT pályázatírói, pályázatfigyelői valamint projektmenedzsment és projektkövetési tevékenységét a MAPI veszi át.

A megállapodás következtében a MAPI országos lefedettsége bővült, ügyfélportfóliója szélesebb lett.

Az ICT ügyfélkezelésében és üzletfilozófiájában azonos értéket képvisel, mint a 13 éve stabilan piacon lévő MAPI. Ez megalapozza az ügyfélkör gyors átvételét.

„A MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. hitvallásában és üzletfilozófiájában azonos értékeket képvisel az ICT Európa Tenderházzal. Az együttműködés óriási előnnyel jár meglévő partnereinknek is, hiszen mostantól kiterjedtebb szakértői hálózat áll rendelkezésükre. Így még több ügyfelünknek nyújthatjuk majd az olyan új szolgáltatási termékeinket, mint a közbeszerzés, a képzés vagy a szervezetfejlesztés” – mondta Essősy Zsombor, a MAPI Magyar Fejlesztési Zrt. vezérigazgatója.

A vezérigazgató hozzátette, hogy nyitottak további együttműködésekre. Úgy véli, magasan képzett és egyedülálló tapasztalattal rendelkező csapattal állnak a jelenlegi és leendő ügyfeleik rendelkezésére.