Lilu levetkőzött, Kormos Anett nem hagyta szó nélkül

Lilu
Vágólapra másolva!
Az RTL-es műsorvezető szerint fontos az individuum szabadsága, és az, hogy egy nő a testét úgy használja, ahogy akarja. Kormos Anett szerint ez nem lehet fegyver a feminizmus vagy a női egyenjogúság mellett.
Vágólapra másolva!

„Az ELLE magazin áprilisi számában ismert emberek (túlnyomó többségben nők) álltak ki az egyenlő esélyekért, a női egyenjogúságért, az önfelvállalásért. A kampányban az RTL Klub műsorvezetője, Lilu meztelenül állt modellt. A mellét és a punciját eltakarja egy-egy felirat: „Az én testem, az én döntésem" – írta a wmn.hu-n Kormos Anett, aki szerint a vetkőzés semmiképp nem módja az egyenjogúság kiharcolásának.

Kormos Anett Fotó: Bácsi Róbert László - Origo

„Én, aki azt hiszem, igen elfogult vagyok velünk, ezúton kérek, kérek minden nőt, hogy hagyja abba a vetkőzéssel való küzdelmet az egyenjogúságért, ugyanis ez egy akkora faszság, hogy nemsokára gutaütést kapok tőle" – folytatta a stand-uposként megismert Kormos. Úgy véli, egy kép erős eszköz az üzenet átadására, és lehet, hogy a szó sokkal lassabban jut célba, mint egy fotó, de nem hiszi, hogy ettől még javulna a nők társadalmi helyzete.

Lilu Forrás: Lilu / Facebook

Liluval erről jót vitázhatna: „Fontos, hogy minden nőnek legyen meg a szabadsága, hogy arra és úgy használja a testét, amire és ahogyan akarja. Senkinek ne kelljen elvárásoknak, a korszellemnek vagy a divatnak megfelelnie. Ma már én is jól ismerem, és jóban is vagyok a testemmel" – írta a Keresem a családom műsorvezetője az Elle oldalán. A képet itt megtekintheti.

Liluval itt beszélgettünk hosszabban, Anettel pedig itt olvashat origós interjút.