Megvannak a Comet-díjak idei jelöltjei

Iszak Eszter, Comet
Vágólapra másolva!
Szeptember 15-én bejelentették a Comet-díjak idei jelöltjeit. A rajongók november 23-ig kilenc kategóriában 45 kedvencre szavazhatnak.
Vágólapra másolva!

November 25-én tizenötödik alkalommal adják át a Comet-gömböket, a magyar előadóművészeket elismerő díjat. Az év előadója, színésze, social média szereplője, humoristája és egyéb kategóriáiban az öt-öt jelölt listáját szakmai zsűri állította össze.

Iszak Eszter, az esemény háziasszonya Forrás: RTL Magyarország

Az év női előadója kategóriában mások mellett Radics Gigi, Rúzsa Magdi és Tóth Gabi vannak versenyben, míg a férfiaknál Caramel, Freddie, Király Viktor, Majka és Oláh Gergő között fog eldőlni a küzdelem.

A legjobb humoristák között népszerű stand-uposokat találunk Kiss Ádámtól Kormos Anettig, míg a színészi kategóriákban elsősorban a legfrissebb sorozatok sztárjai (Anger Zsolt, Lengyel Tamás, Stohl András, Thuróczy Szabolcs, Balsai Móni, Ónodi Eszter, Schell Judit) versengenek.

Pokorny Lia az év színésznője díjra esélyes Forrás: RTL Magyarország

A rajongók ezenkívül a legjobb zenekarra, a legjobb klipre, a legjobb dalra és a legjobb social média szereplőre is szavazhatnak. A többi jelöltet ezen a linken nézhetjük meg, ahogy voksolni is itt tudunk kedvencünkre.