Ott bukkant fel a Shrek betétdala, ahol senki nem számított rá

Shrek
Vágólapra másolva!
A kreativitásnak nem lehet gátat szabni, mindig utat tör, és a lehető legváratlanabb helyeken szökik virágba. Ezt a tézist bizonyítja tökéletesen az alábbi videó, ami szépen megmutatja, hogy még egy lövöldözős videojátékkal is lehet csodásan értelmetlen dolgokat alkotni.
Vágólapra másolva!

Többek között a digitális legózásra hajazó Minecraft is bizonyította, hogy a gamerek kreativitása végtelen, hiszen a Microsoft által felvásárolt Mojang fejlesztőcsapat videojátékában nap mint nap születnek olyan pályák és építmények, amitől leesik az ember álla.

Vannak viszont, akik nem szeretik a Minecraft-et, de mondjuk imádják a Halo-sorozatot, ugyanakkor végtelenül kreatívak. Az ilyen együttállásokból születnek az olyan maga nemében zseniális alkotások, mint az alábbi videó, amiben egy automata zongora játssza le Smash Mouth All Star című számát (kicsit ugyan hamisan), amit a legtöbben valószínűleg a Shrek című animációs filmből ismernek.

Az egyedi videojátékos térkép a Halo 5: Forge pályaszerkesztő programban készült, és amellett, hogy a zongora végigjátssza a remek dallamokat, a messziségben még egy lebegő Shrek-fej is megcsodálható, ráadásként pedig az alkotó Spartan-páncélos karaktere is látható, aki lelkesen végig headbangeli a Smash Mouth szerzeményét.

A lövöldözésre kevésbé alkalmas, de mégis szórakoztató pálya egyébként le is tölthető, és bárki által kipróbálható a Halo 5: Forge-ban, csupán ide kell kattintani érte.