Vágólapra másolva!
Az északír Carl Frampton hétfőre virradóra veszítette el a WBA pehelysúlyú övét, de a bánat közepette is úriember maradt: azokat az északír drukkereket, akik miatta elutaztak Las Vegasba, megvendégelte egy ír sörözőben.

Az északír profi bokszoló, Carl Frampton 24. profi mérkőzésén az első vereségét szenvedte el a mexikói Lép Santa Cruz elleni visszavágón a Las Vegas-i MGM Grand Hotelben rendezett mérkőzésen, amivel elveszítette a Bokszvilágszövetség (WBA) pehelysúlyú övét.

Carl Frampton (balra) adott is, kapott is bőséggel Las Vegasban Forrás: AFP/John Gurzinski

A több mint 10 ezer néző elett megrendezett összecsapást pontozással (két bírónál Sant Cruz nyert, egy döntetlenre adta a meccset) elveszítő Frampton bár érthetően csalódott volt, azzal legalább senki nem vádolhatta, hogy ne lett volna még bevert ábrázattal is úriember.

Azokat az északír honfitársait ugyanis, akik pénzt, időt és fáradtságot nem kímélve elkísérték őt Las Vegasba a meccs után a Nine Fine Irishmen nevű ír sörözeben kivétel nélkül meghívta (legalább) egy italra.

A két bunyós hamarosan újra találkozik, miután a menedzsmentek rögtön a mérkőzés után leültek tárgyalni egy harmadik, mindent eldöntő (kettejük első meccsét Frampton nyerte, ugyancsak pontozással) ütközetről, amire az első két amerikai felvonás után várhatóan az északír fővárosban, Belfastban kerül majd sor.