Ékszertolvajt keresnek a rendőrök

Ellopták az ékszereket és zálogházba vitték A kőbányai rendőrök keresik Kralovánszky Józsefet és várják a képeken látható ékszerek tulajdonosainak jelentkezését is.
Ellopták az ékszereket és zálogházba vitték. A kőbányai rendőrök keresik Kralovánszky Józsefet és várják a képeken látható ékszerek tulajdonosainak jelentkezését is. 2017.02.21.
Vágólapra másolva!
A kőbányai rendőrök keresik a képen látható Kralovánszky Józsefet és várják az ékszerek tulajdonosainak jelentkezését is.
Vágólapra másolva!
Kralovánszky Józsefet a kőbányai rendőrök keresik police.hu

Egy hónapja, január 20-án délelőtt a képen látható 44 éves, budapesti férfi egy 27 éves fővárosi nővel együtt betört egy kőbányai, Gergely utcai lakásba, ahonnan

mobiltelefont, laptopot és ékszereket

lopott el.

A nyomozók február 8-án késő délután elfogták a fiatal nőt, majd a lakását is átvizsgálták. A házkutatás során

zálogjegyeket találtak, amelyek alapján ékszereket foglaltak le.

Ezt a gyűrűt is ellopták, akinek ismerős, jelentkezzen! police.hu

Ezekről is azt feltételezik, hogy lopottak lehetnek. Kralovánszky Józsefet viszont azóta sem sikerült elfogni, ezért ellen llopás megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki a rendőrség.

Egy jellegzetes aranytárgy police.hu

A hatóság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tud valamit arról, hol lehet, vagy hasznos információkat tud a képeken látható ékszerekkel kapcsolatban, jelentkezzen a rendőrségen.

Több ékszert is lefoglalt a rendőrség police.hu