Karddal fotózta le magát, és elküldte az unokatestvérének, így fenyegette

Vágólapra másolva!
Többek között szamurájkarddal fenyegette meg az unokatestvérét egy férfi. Azért lett dühös, mert megkérték, költözzön ki abból a lakásból, amelynek nem fizette a bérleti díját és a rezsijét.
Vágólapra másolva!

A 32 éves férfinak az unokatestvére megengedte, hogy hozzá költözzön a bérelt lakásába, cserébe a lakbért és a lakás rezsijét kellett fizetnie. A férfi azonban ezt csak két hónapig tette meg, aztán rövid idő alatt 220 000 forint tartozást halmozott fel.

A férfi az unokatestvére kérése ellenére sem hagyta el a lakást, sőt azt mondta, rágyújtja rokonára a házat, aki pedig oda bemegy, élve nem jön ki. Ezután baltával szétverte a bútorokat, fenyegető üzeneteket és fényképet küldött az unokatestvérének. Az egyik képen egy szamurájkardot tartott a kezében. Később 200 000 forintot követelt azért, hogy visszaadja a lakást.

A férfi korábban egy másik albérletet sem volt hajlandó elhagyni, ott 400 000 forint tartozást hagyott, a barátnőjét pedig fényes nappal felpofozta és egy porszívócsővel úgy megverte, hogy a nő keze eltört.

A férfi ellen most vádat emeltek.