Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Szerdán északnyugaton, északon gyakran megnövekszik a felhőzet, és itt zápor, zivatar is kialakulhat - írja a Köpönyeg.hu. Az ország többi részén sok napsütés, kevés felhő várható. Megélénkülhet a délies szél.

ÉNy-on 16 és 19, máshol 20 és 23 fok között alakul a csúcsérték.

Csütörtökön a napsütés mellett délután erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és nyárias záporok, zivatarok fordulnak elő. Északon 14-19, máshol 20-23 fok közötti értékeket mérhetünk.

Pénteken ragyogóan napos időre van kilátás, kicsi az esély csapadékra. A megélénkülő ÉNy-i széllel pár fokkal hűvösebb levegő érkezik a térségünkbe, de még így is kellemes idő valószínű 14-21 fokos maximumokkal.

Szombaton változóan felhős idő várható, elszórtan zápor is előfordul. Az ÉK-i szél élénk lesz. 15 fok köré gyengül a nappali felmelegedés.

Vasárnap erősen felhős lesz az ég, és szórványosan lehet eső, zápor. Megerősödik az ÉK-i szél, mellyel még hűvösebb levegő érkezik: több helyen maradhat 15 fok alatt a csúcsérték.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Március 22. az év 81. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 284 nap van hátra.

Ma a Beátákat köszöntjük.

Beáta latin eredetű női név. Jelentése: boldog. Szűz Mária Boldogságos melléknevének a latin megfelelőjéből származik.

Távkapcsoló

20.45-től jön a Vigyázat, gyerekkel vagyok! Ördög Nórával a TV2-n, miközben az RTL Klub a Szulejmánból ad újabb részt, a Duna TV pedig A fátyolos hölgy című olasz sorozatot kezdi el 21.25-től. A Viasat3 a Flash - A Villám harmadik évadját indítja, a Mozi+ az Elrabolva harmadik részével készül, az OzoneNetwork pedig az Antarktisz: Egy év a jégen című dokumentumfilmet küldi képernyőre.

Heti mozipremierek

  • A szépség és a szörnyeteg
  • Stefan Zweig - Búcsú Európától
  • Élet
  • A bukós szakasz