Azt mondta Risztov Éva, hogy legyek félmeztelen

Internet Hungary 2017
Internet Hungary 2017
Vágólapra másolva!
Linczényi Márkó azóta tesz fel félmeztelen képeket, hogy Risztov Éva ezt javasolta neki. Liptai Claudia rádöbbent, a Facebook-oldala és Instagramja sokszor már inkább a saját gyerekéről szól. Abban mindannyian egyetértettek, hogy a technológiát használni kell, de a negatív kommentelőket már máshogy kezelik. Csajos, csacsogó hangulatú, de kifejezetten szórakoztató és mély beszélgetés alakult ki az Internet Hungary-n, ahova Csermely Ákos konferenciaszervező jó ízléssel hozta el a NőComment! Talkshowt.
Vágólapra másolva!

Ahogy azt az Origo is megírta, az egy éve indult NőComment! egy rendhagyó talkshow-sorozat, amely túlmutat a hagyományos női témákon. Ennek különkiadása volt az Internet Hungary szakmai konferencián. Már az egy órás beszélgetés előtt hosszú sor kígyózott, odabent pedig dugig megtelt a terem.

Liptai Claudia a formátum megálmodója, így ő is vezette a beszélgetést. Egy vendég nem tudott eljönni, így Szily Nóra műsorvezető, a terem házigazdája ugrott be helyette. Részt vett még Tatár Csilla műsorvezető, Risztov Éva olimpiai bajnok úszó, Kovács Patrícia színésznő és Linczényi Márkó zeneszerző, énekes.

Internet Hungary 2017, NőComment Talkshow különkiadás Forrás: Origo

A technológiára szükség van

Claudia elismerte, bár csak nemrég óta van saját Facebook-oldala, azt már 184 ezeren követik. Rájött, szükség van rá, nem lehet nélkülözni. Szily Nóra pironkodva vallotta be, hogy ő nehezebben kezeli a kütyüket és sokkal többször kéri meg gyerekeit, hogy segítsenek neki, mint azt kéne, de kedvesen elviselik az anyjuk hozzá nem értését.

Tatár Csilla viszont abszolút high-tech életet él.

Otthonukban szinte minden digitális. Ugyan a párja frissítette mobilján a érintéses mobilfizetést, de alapvetően minden kütyüt, programot és távirányítót ért és használ, ami a lakásban van. Linczényi Márkó viszont nagyon későn kezdte el használni a Facebookot, de hasznos dolgonak tartja. Kovács Patrícia arra a egbüszkébb, hogy saját nagypapája ismerősöket kezdett el keresni, azóta pedig már bátran kommentel minden felületen, ahol unokája megjelenik.

"Legyek félmeztelen" - mondta Risztov

Kell-e kényszeresen posztolni és jelen lenni? Egyáltalán mit mutassunk meg magunkból? Jó-e, ha minden képen kávé, tea, gasztro van? Claudia saját véleménye szerint nem tolja túl fotóit, azon a napi egy képen viszont nagyon sokat kell gondolkodnia. Tatár Csilla éppen azt emelte ki, hogy szerinte semmi baj nincsen azzal, ha az egy sokadik kávés fotó vagy csendéletes. Ha az ember olyan hangulatában van, akkor olyat tegyen ki.

Cosmo lány lettem @Cosmopolitan

Marko Linczenyi (@markolinczenyi) által megosztott bejegyzés,

- mondta Linczényi Márkó, amit nagy nevetés követett a teremben.

Tiltsuk vagy használjuk a negatív kommentelőket?

Claudia érdekes történetet osztott meg. Éppen az egyik nap tett ki egy képet, amin ő és kislánya is rajta voltak. Nem telt bele sok idő és jött a szokásos napi trollja, aki önmagához képest még szolid is volt, biztos jó napja lehetett, mert "csak" annyit írt, hogy:

Amire viszont Kovács Patrícia azonnal rávágta, hogy ez lett volna az utolsó ilyen kommentje, mert ő azonnal tiltja az ilyeneket. Parázs vita is alakult ki azonnal, mert Claudia és Tatár Csilla is amellett voltak, hogy szükség van az ilyenekre, sőt

- fejezte be a történetet Claudia.