Jakupcsek Gabriella: Akkorákat csatázunk, hogy azon mások csak röhögnek

Jakupcsek Gabriella
Vágólapra másolva!
Nagy a szabadságvágya, előfordult már többször, hogy egyedül felült a repülőre és elutazott pár napra, de a hétköznapokban is szüksége van levegőre, nem szokott beszámolni arról, hogy mivel tölti a napjait - erről is mesél Jakupcsek Gabriella a ma esti Lakástalkshow-ban.
Vágólapra másolva!

Családjáról is őszintén mesélt Jakupcsek Gabriella a Lakástalkshow-ban, mint mondja, nagymamája eredendően intelligens, nagyon erős nő volt, akinek olyan életbölcseletei voltak, amiket ma értékel igazán.

"A konyhában, két gyúrás között osztotta az észt, néha táncra perdült velem, és mindig voltak történetei. Megtanultam tőle, hogy hova tegyem magam nőként, hogy kell bánni a férfiakkal. Ahogy ő bánt a nagypapával, az nagyon mulatságos volt, magázódtak" - mesélte a Lakástalkshow-ban.

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

Mint mesélte, a háttérből az egész családot a nagymama irányította, ebben pedig magára ismer, úgy látja, ezt a szerepet ő vette át.

"25 éve élek a második házasságomban, mi akkorákat csatázunk, hogy azon mások csak röhögnek. Nem tudják, hogy ez komoly-e vagy vicces.

Nekem kell az, hogy valakivel lehessen otthon küzdeni egy kicsit. Kell, mert attól él egy kapcsolat."

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

Próbálja eszközként használni a humort, szarkasztikus is szokott lenni. Körülötte elég erős a bázis, a fiai, a férje és a barátai, de van egy légüres tere, amiben egyedül teszi a dolgát.

"Nekem kell az egyedüllét. Eljövök otthonról, hazamegyek, és nem számolok be senkinek, hogy én aznap mit csináltam, hova mentem. Olyan szabadságvágyam van, amiben kell ez a levegő körülöttem."

Előfordult, hogy besokallt a munka miatti szorongásból, kivett 3-4 napot, felült a repülőre és egyedül elutazott. "Ezt ismeri a családom. Visszajövök, megrázom magam, mintha mi sem történne" - mondta.

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

Jakupcsek a Lakástalkshow-ban tovább mesél a szorongásról, munkáiról és családjáról Lovász Lászlónak - az adás ma este lesz képernyőn a Viasat3-on.