Ronaldo Messi fizetését akarja, és még egy eurót

Real Madrid vs Barcelona: La Liga La Liga 2017 Barcelona Spain Real Madrid Madrid december Santiago Bernabeu stadium
MADRID, SPAIN - DECEMBER 23: Cristiano Ronaldo (R) of Real Madrid and Lionel Messi (10) of Barcelona shake hands at the end of first half during the La Liga match between Real Madrid and Barcelona at Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Spain on December 23, 2017. Burak Akbulut / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A katalán sportsajtó szerint az egyre jobb formába lendülő Cristiano Ronaldo új szerződést szeretne kicsikarni a Real Madridtól.

A Mundo Deportivo pénteken azt írta, hogy a Real Madrid évi 30 millió eurót fizetne a portugál klasszisnak, de CR még ezzel a fizetéssel is Lionel Messi és Neymar mögé szorulna.

A brazil Neymar évi több mint 36 millió eurót kap a PSG-től, míg Messi 40 milliót kap évente a Barcelonától.

Ami jár Messinek, az Ronaldo szerint neki is jár Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Burak Akbulut

Ronaldónak egyébként 2021-ig érvényes szerződése van, ha ezt megújítják, az időtartam akkor sem fog növekedni, csak az összeg változna.

A katalánok szerint Ronaldo nem akar mást, csak Messi fizetését, plusz egy euróval többet, hogy ezzel is lekörözhesse az argentint.

A két szupersztár egyébként péntek este a válogatottjaikban lesz érdekelt. Argentína-Olaszország és Portugália-Egyiptom meccseket rendeznek 20.45-től.