Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Magyar bíró birkózott Neymarral Ausztriában

fbl Horizontal
Brazil's forward Neymar lies on the pitch during the international friendly footbal match Austria vs Brazil in Vienna, on June 10, 2018. / AFP PHOTO / JOE KLAMAR
Vágólapra másolva!
A világbajnokságon ugyan nem lesz magyar játékvezetői küldöttség, de ez nem jelenti azt, hogy a magyarok ne ténykedhettek volna a felkészülési meccseken. Az osztrák-brazilon a világ legdrágább játékosának, Neymarnak gyűlt meg a baja Andó-Szabó Sándorral.
Vágólapra másolva!

Bécsben, Ausztria ellen játszotta utolsó világbajnoki felkészülési meccsét Brazília. Neymarék meccsét Kassai Viktor és stábja vezette.

A brazilok Neymar remek játékának és góljának is köszönhetően 3-0-ra nyertek. A meccsen volt több durva osztrák belépő, többek között Neymart is ápolni kellett. Amikor idő előtt szeretett volna visszatérni a pályára, Andó-Szabó a karjánál fogva rángatta vissza a pályán kívülre a Paris Saint-Germain sérülésből visszatért sztárját.

Nagyobb baj szerencsére nem történt, Kassai megadta a jelet, Andó-Szabó pedig elengedte a brazilok legféltettebb kincsét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről