Gulácsi annyira jó, hogy elriasztja a kapusokat Lipcséből

fbl Horizontal
Leipzig's Hungarian goalkeeper Peter Gulacsi gestures during the German Cup (DFB Pokal) Final football match RB Leipzig v FC Bayern Munich at the Olympic Stadium in Berlin on May 25, 2019. (Photo by Tobias SCHWARZ / AFP) / DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND QUASI-VIDEO.
Vágólapra másolva!
Túlságosan jó formában van Gulácsi Péter. Az RB Leipzig magyar válogatott kapusa olyan jól védett az elmúlt szezonban, hogy emiatt nem igazán akarnak maradni a tartalékok a csapatnál - írja a Bild. 

Habár több szavazáson is a Bundesliga legjobb kapusává választották a magyar játékost, mindez pont annyi problémát, mint amennyi dicsőséget is szül a csapatnak. A kirobbanthatatlannak tűnő Gulácsi mögé ugyanis igencsak nehéz tartalékkapust találniuk a lipcsieieknek, hiszen senki sem akarja kispadon tölteni a szezont. Amíg azonban a magyar válogatott ilyen formában véd, nem sok esély van rá, hogy csökkenne a játékideje.

Gulácsi elképesztő formában védett egész évben Forrás: AFP/Tobias Schwarz

A lap információi szerint a svájci válogatott Yvon Mvogo pont emiatt tervezi elhagyni Lipcsét, Julian Krahl pedig Kölnbe igazolhat.