Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Infúziós kezelésre jár Zimány Linda

Zimány Linda
Vágólapra másolva!
Zimány Linda nemrég elárulta, súlyos pajzsmirigy-betegségben szenved, valószínűleg élete végéig gyógyszert kell szednie.
Vágólapra másolva!

Kiderült, hogy a modell néha infúziós kezelést is kap, hogy az inzulindiétája mellett legyen elég ereje.

"Bekötötték nekem ezt a csodainfúziót, amivel feltöltik az inzulinrezisztens és pajzsmirigy diétámhoz a szervezetemet. Az átlátszó palack mellett van egy fekete is, amiben olyan anyagok vannak, amik fokozzák a zsírégetést. Így biztos, hogy bírni fogom az edzéseket, és nem leszek fáradékony sem" - árulta el a Ripostnak Zimány Linda.

Forrás: Zimány Linda - Instagram

"Amikor Amerikában éltem, már akkor volt problémám a pajzsmirigyemmel, de az elmúlt hét év alatt rosszabbodott a helyzet. Kiderült, hogy alulműködik, és inzulinrezisztenciám is van. A fáradékonyság, a száraz bőr, a diéta ellenére fogyás-hízás, a töredezett haj, illetve körmök mind a pajzsmirigybetegségre utalhatnak. Nálam a fáradékonyság volt jellemző, illetve komoly hányingerrel küszködtem minden étkezés előtt és után. Az orvosom hasnyálmirigy-serkentőt és pajzsmirigyserkentő gyógyszert írt fel, ami mellett egy személyre szabott inzulindiétát követek" - részletezte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről