Bajkai István a Fidesz iroda megtámadásáról is nyilatkozott

Vágólapra másolva!
Dr. Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában az ellenzéki hozzáállásáról, valamint a Parlament munkájáról is beszélt, de szóba került még az első szabadon választott Országgyűlésre való emlékezés is.
Vágólapra másolva!

A politikus beszámolt arról, hogy a hétvégén az erzsébetvárosi Fidesz irodájának a portáljára ragasztottak ismeretlenek mindenféle szövegeket, képeket. A rendőrség kiszállt a helyszínre, kivizsgálást kezdtek, de nem lehet tudni, lesz-e eljárás belőle, minden a kár mennyiségétől függ. Az a baj – tette hozzá, hogy most, a koronavírus-járvány elleni küzdelemben is vannak olyanok, akik politikai akciókkal akarják felhívni a figyelmet.

Ami az elkövetők személyét illeti, egyelőre ismeretlenek, de az is igaz, hogy az elmúlt évek munkájának köszönhetően a VII. kerület térfigyelő kamerákkal igen jól el van látva, talán a fővárosban a legjobban. Voltak korábban is atrocitások a kerületi Fidesz iroda ellen, ezek mindegyike az utcai politizálás kategóriájába esik, ami a politikus szerint egyáltalán nem tartozik bele az európai típusú politizálásba.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.