Vágólapra másolva!
A napokban több olyan videó is napvilágot látott, amiken a korábbi nehézsúlyú bokszvilágbajnok, Mike Tyson edz, méghozzá nem is akármilyen formában. A pletykák szerint kihívója is akadt, most itt a következő, aki nem más, mint a jelenlegi nehézsúly koronázott királyának, Tyson Furynek az édesapja, John Fury.

Az elmúlt hetekben közzétett videók tanúsága alapján az 53 éves Tyson kirobbanó formában van, sokat fogyott, gyorsasága és ütőereje pedig ránézésre alig kopott valamit visszavonulása óta. Állítólag egymillió dolláros ajánlatot is kapott egy jótékonysági meccsre, ezt azonban nem erősítették meg.

Több se kellett Tyson Fury édesapjának, az egykor szintén bokszoló Johnnak, aki egy meglehetősen indulatos videóüzenetben üzent Iron Mike-nak: ő készen áll.

Az 55 éves ír férfi videójában többek között az is elhangzik, hogy saját életét nem tartja sokra, akár meg is halna a ringben, de a visszautasítást nem fogadja el, és szerinte jótékony célokra fel lehetne használni a mérkőzésből befolyó pénzt. Azt is szóvá teszi, hogy Mike Tyson állandóan a fia nevével dobálózik, ezért is szeretne vele megküzdeni. Nem futamodik meg senkitől, még a legnagyobb bajnoktól sem.

Az biztos, hogy a labda most Tyson oldalán pattog.