Társkeresőn talált új párt Luxus Vivi volt férje, Fecsó

Fecsó
Vágólapra másolva!
Még javában zajlik Fecsó és Luxus Vivien válópere, de az elmúlt időszakban mindketten elkezdtek új párt keresni. A luxusfeleség tavaly decemberben lett újra szerelmes, Fecsó pedig most ismerkedett meg egy nővel.
Vágólapra másolva!

A vállalkozó egy randiappon keresztül ismerkedett, egy nővel pedig kezd komolyabbra fordulni a kapcsolata. "Tényleg van egy lány, aki érdekel, egyelőre ennyit tudok mondani erről. Még nagyon az elején vagyunk, nem tudom, mi lesz belőle, de az esély megvan rá, hogy valami kialakuljon" - árulta el a Borsnak.

Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram

Azt is megkérdezték tőle, hogy szűri ki azokat a nőket, akik csak a pénzre és a hírnévre hajtanak. "Azt hiszem, meg tudom különböztetni a valódi érdeklődést attól, ha a nőt csak a pénz és a szereplés érdekli" - válaszolta. "Aki engem választ, egy csomagot választ. Sokat dolgozom, rendszeresen szerepelek a médiában, szeretek bulizni, és van egy kisfiam, Edward, aki mindig is a legfontosabb lesz az életemben. A kisfiammal együtt kell, hogy elfogadjanak a nők. Akinek ez megfelel, azt szívesen látom az életemben. Olyan nő azonban, aki nem szimpatizál a kisfiammal, vagy szidja a gyermekem anyját, szóba sem jöhet" - tette hozzá.