Szabó Tímea már áprilisban elmondta az álmentős hazugságait az Országgyűlésben

SZABÓ Tímea
Budapest, 2020. május 4. Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Pontosan ugyanazokat a hazugságokat mondta el Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője egy április 27-i parlamenti felszólalásában, mint amit az MSZP azóta már eltávolított csaló videóján szereplő álmentős hangoztatott. Mindezek alapján jól láthatóan: jól felépített álhírgyártással van dolgunk.
Vágólapra másolva!

- mondta Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője napirend előtti felszólalásában még április 27-én. Az egyiküknek friss és nyílt hasi sebe volt, elbocsátották a kórházból. Többen rákos betegek voltak, akiknek nem jutott otthon sem gyógyszer, sem infúzió, sem fájdalomcsillapító - tette hozzá Szabó.

A Párbeszéd frakcióvezetője tehát másfél hónappal ezelőtt tudott azokról a hazugságokról, amikről az álmentős beszélt az MSZP legújabb videóbotrányában. A Párbeszéd frakcióvezetőjének az akkori felszólalása is alátámasztja azt, hogy

a szocialisták és a baloldal egy jól felépített kampánnyal próbáltak egy álhírt terjeszteni.

Mint arról korábban beszámoltunk, Szalay Tamás Lajos, a szocialista Ujhelyi István asszisztense és sajtósa készítette el az MSZP csalásvideóját, amelyben Németh Athina magát mentősnek kiadva beszél különféle kitalált esetekről.