Mindennél erősebb lehet a Lenovo gamermobilja

Vágólapra másolva!
Júliusban érkezik a Lenovo Legion gamermobil, ami állítólag lekörözi a többi Snapdragon 865-ös riválisát.
Vágólapra másolva!

A Lenovo már hónapok óta ad ki kedvcsinálókat az első gamermobiljáról, amely a Lenovo Legion nevet viseli majd. A Digital Chat station forrásai szerint ez valamikor júliusban érkezik meg, és úgy tűnik, jól értesült, ugyanis a Lenovo később egy hivatalos, Weibón megjelent bejegyzésbe tett poszteren megerősítette az érkezés dátumát.

Forrás: xda

A szivárgások alapján egyébként a Lenovo nagyon odafigyel a készülék teljesítményére, olyannyira, hogy a Legion mobil lekörözi majd a többi Snapdragon 865-alapú riválisát. Ennek oka, hogy egy Plus jelzésű chipet építenek majd bele, ami a fejlett hűtésnek hála hozhat nagyobb teljesítményt. Korábbi jelentések azonban cáfolták a pluszos lapka létezését.

A Legion gamermobil mindenesetre egy hatalmas hűtőbordát kaphat, aktív hűtőventilátorral, ami mobilban ritkaság. Bár ez nagy hibaforrás lehet, a gamermobilok magas órajelű chipjei miatt fontos az erős hűtés. A mobil különlegessége lehet még a 90 Hz-es képfrissítés és a 90 wattos gyorstöltés, valamint a sztereó hangszórók, a két USB-C port és a fekvő módra optimalizált használat.